Banner 468

8 Şubat 2012 Çarşamba

Barış Üregül (Küçükbey) Kimdir Biyografisi

1 yorum
 
Barış Üregül (Küçükbey) Kimdir Biyografisi


Pis Yedili Dizisi Küçük bey Kimdir – Barış Üregül Akan Resimleri
Pis 7’li,Pis 7’li oyuncuları,Barış Üregül kimdir hayatı,Barış Üregül,Barış Üregül kim,Barış Üregül resimleri,Tarık Akan’ın oğlu olan Barış Üregül,Barış Üregül biyografisi 2 yıl önce “Deli deli Olma” filminde babası Tarık Akan’ın gençliğini canlandırarak oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Barış Üregül, Ekim ayında başlayacak bir diziyle tv ekranlarına merhaba diyecek.
1986 Doğumlu Barış Üregül Tarık Akan’ın oğlu. Boston’da işletme master programından mezun. Deli Deli olma isimli filmle babasının yolunda ilk adımları atan Üregül şimdilerde Gani Müjde’nin yeni komedi dizisi “Pis 7’li” ile ekim ayında ekranda olacak.
Üregül, Gani Müjde’nin yeni dizisi Pis 7’li’de oynayacak.
Twitter’da yeni dizisini tanıtan Gani Müjde, diziyle ilgili şu bilgileri verdi:
“Pis 7’li, okulları yanan yedi varoş liselinin gönderildikleri zengin kolejinde yaşadıklarını anlatıyor. Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan’ı Ayşegül Aldinç, çocukların mahalleden ablası Filiz Öğretmen’i ise Özge Özberk canlandıracak. İyi kalpli müdür yardımcısını ‘Dondurmam Kaymak’ın efsane oyuncusu Turan Özdemir oynayacak.
Asuman Dabak ise Karabiber’in annesi rolünde seyirci karşısına çıkacak. Öğrenciler arasında da sürprizler var. Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, Küçükbey adlı karakteri canlandıracak. Bu, onun ilk dizisi olacak. ‘Küçük Sırlar’ın yakışıklısı Kadir Doğulu, Pis 7’linin lideri Bayrampaşalı’yı oynayacak. ‘Türk Malı’ndan tanıdığımız Hazal Şenel, Salça rolünde. Pis 7’li ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin karşısında yayınlanacak. O yüzden işimiz çok zor. Süngüleriyle İngilizler’e saldıran çarıksız neferler gibiyiz.”

.

.