Banner 468

8 Şubat 2012 Çarşamba

Güneş Zavrak (Dilkopat) Kimdir Biyografisi

0 yorum
 
Güneş Zavrak (Dilkopat) Kimdir Biyografisi




2012 Pis Yedili Güneş Zavrak Dilkopat Kimdir Hayatı Resimleri Yaşı Boyu Sevgilisi Biyografi Biografi
2012 Pis Yedili Pis7li Güneş Zavrak Dilkopat Kimdir Hayatı Resimleri Yaşı Boyu Sevgilisi Biyografi Biografi
İlk okulu Yenikoy İ.Ö.O.’de, liseyiyse Mobil Anadolu Lisesi’nde okudu. H.Ü. Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu’nu kazandı.
Petrol Ofisi ve Turkcell reklamlarında yer aldı. Buralarda parlayan oyuncu “Kaybedenler Kulübü” filmine çağrıldı.
Güneş Zavrak Biyografi

güneş zavrak biyografi Günes Zavrak kimdir, biyografisi, hayatı , nerede doğdu bu zamana kadar nerelerde oynadı ve daha çok bilgileri sizler için hazırladık. Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan Pis7li dizisi ile rol olarak dizi hayatına devam etmektedir.
Günes Zavrak Eskişehirde 4 Aralık 1988 yılında doğmuştur. Güneşin annes babası o 4 yaşındayken ayrılmışlar. Babasının adı Ruchan’dır. Kişilik bakımında çok farklı karaktere sahiptir. Annesinin adı Seher’dir. Günes Zavrak babası büyük danscılar arasında yer almaktadır.
Günes Zavrak eğitim hahatı hakkında bilgiler verelim.. ilkokulu İstanbul Yenikoy ilkogretim okulunda başarılı bir öğrenci olarak okudu. Günes Zavrak Lise öğretim hayatını ise İstanbul İstinye Kabataş’ta okudu. Belirli bir süre okudu burada annesinin işleri sebebiyle Ankaraya gitmek zorunda kaldılar. Günes Zavrak Ankara da ise Mobil Anadolu Lisesinde devam etmiştir.
Günes Zavrak lise eğitiminde sonra Universiteyi Hacettepe Spor Bilimleri Teknolojisi bölümünü çok çalışarak kazanmıştır. Hep tek hayali ise İstanbula tekrardan geri dönmek orada yaşamaktı. Annesi ben dönmek istiyorum dediği zaman annesinin engelleriyle karşılaşır.
Günes Zavrak oynadığı reklam filmleri ise Petrol Ofisi reklamı ,Turkcell reklamında yer almıştır. Burada parlayan oyuncu Kaybedenler Kulubu filminde oynamaya çağrılmıştır.
Şimdilerde ise Pis7li dizisinde oynamaktadır buraya nasıl başladığını kısaca anlatalım. Günes Zavrak bir gun eski kuaföründen gelen telefonla onun arkadaşıyla teklif gelir ve sonradan diziye yolculuk başlar.
Günes Zavrak Pis7li dizisinde başarılı bir sezon geçirilecek gibi görünmektedir. Dizide her zaman ön planda görülen oyuncu Dilkobat olarak bilinir.
Günes Zavrak Göz rengi, saç rengi
Kizimiz yesil gozlu, kumral renkte saclari
Günes Zavrak Boş zamanlarında
Buz pateni, Arabalar, Gezelim Gorelim Ogrenelim tadinda Seyahatler
Ayakkabi suslemek ve kendisine bakmak.

Yorum Yazın

.

.