Banner 468

7 Şubat 2012 Salı

İlk dizisinde reytingleri üst sıralara taşıdı!

0 yorum
 

[Resim: orco1.jpg]



Pis Yedili dizisi reyting rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin karşısında yerini alınca “Kaçıncı bölümde yayından kaldırılır” diye neredeyse herkes iddiaya girmişti. Haklılardı aslında. Çünkü dramın karşısında komedinin bugüne kadar pek fazla şansı olmamıştı. Üstelik de reytinglerde zirveyi kapmış, göz yaşı ve şiddet içeren bir dizi söz konusuyken daima gülmek bizim neyimize modu hakim olmuştu.

İşte Pis Yedili bu noktada ezber bozduran bir dizi oldu. Karşısında hüzün, göz yaşı, öfke olmasına karşın reytinglerde üst sıralarda yer edinmeyi başardı. Bu başarının sırrı şöyle açıklanabilir; Gani Müjde yine usta kalemini konuşturmuş ve yazdıklarının etkisini yansıtan iyi bir de oyuncu bulmuş. Dizideki Orçun yani Orço öylesine hiçbir role benzemiyor, öylesine gıcık olabiliyor ve öylesine komik ki onu ekranda gördüğünüz an geçip gitmenin mümkünü yok.

Dizinin en etkili komedi unsuru Orço karakteri Gani Müjde’nin ince esprileriyle birlikte harikalar yaratıyor. Orço’yu canlandıran yetenekli oyuncu Burak Alkaş, ekrandaki ilk projesi Pis Yedili’deki başarısından sonra sektörde uzun soluklu olacağa benziyor.



sanalpaparazzi.net

Yorum Yazın

.

.